Veerboot ticket zoeken

Zoek Heraklion Rafina veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Heraklion naar Rafina boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Heraklion Rafina Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Heraklion Rafina, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Heraklion Rafina alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Heraklion Rafina Veerboten

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het eiland Kreta in Griekenland. Heraklion is een belangrijke scheepvaart -en haven, die centraal is gelegen aan de noordoostkust van Kreta, en is dus gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De haven beschikt over uitgebreide faciliteiten beschikbaar voor bezoekers, maar ook restaurants en winkels allemaal op loopafstand.

Rafina Gids

Rafina is een traditionele havenstad gelegen aan de oostkust van het zuidelijke Griekse vasteland. De kleine, traditionele Griekse stad heeft een verscheidenheid aan visrestaurants en cafes en is een populaire bestemming voor toeristen vanwege de nabijheid van Athene. De drukke haven heeft regelmatige verbindingen met andere Cycladen en heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Zoek alternatieven naar Heraklion Rafina Veerboten