Veerboot ticket zoeken

Zoek Holyhead Dublin veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Holyhead Dublin Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Holyhead naar Dublin ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Holyhead Dublin of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Holyhead Dublin Veerboten

  • Irish Ferries
    4 Dagelijks Holyhead Dublin afvaarten (3uur 15m)
  • Stena Line
    4 Dagelijks Holyhead Dublin afvaarten (3uur 15m)

Holyhead Gids

Holyhead is de grootste stad op het eiland van Anglesey in Wales, en staat waarschijnlijk het meest bekend om zijn drukke haven en de directe verbindingen naar Dublin, Ierland. De haven zelf heeft beperkte faciliteiten voor passagiers, maar de nabijheid van het centrum van de stad maakt het gemakkelijk bereikbaar over de weg, evenals regelmatige busverbindingen en treindiensten.

Dublin Gids

De haven van Dublin is de grootste haven van Ireland, gelegen in het hart van de stad aan de rivier de Liffey. Gelegen op slechts twee mijl van het centrum van de stad, de haven biedt gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer. De belangrijkste passagiersterminals zijn goed uitgerust met alle faciliteiten die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Holyhead Dublin Veerboten