Veerboot ticket zoeken

Zoek Ischia Capri veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Ischia Capri Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Ischia naar Capri van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Ischia Capri prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Ischia or Capri alternatieven hieronder.

Ischia Capri Veerboten

  • Alilauro
    7 Wekelijks Ischia Capri afvaarten (1uur 0m)

Ischia Gids

Ischia is een vulkanisch eiland gelegen in het noorden van de Golf van Napels. Ischia is het grootste eiland in de baai van Napels en wordt beschouwd als de mooiste. De haven van Ischia is een mooie en drukke haven met regelmatige verbindingen van en naar het vasteland.

Capri Gids

Capri is een Italiaans eiland gelegen aan de zuidkant van de Golf van Napels, in de regio Campanië. Het eiland heeft een kleine haven, Marina Piccola of de belangrijkste haven van Marina Grande. Er zijn geen auto's op het grootste deel van Capri. Het eiland is bereikbaar per boot of draagvleugelboot vanaf Napels , Sorrento of Amalfi.

Zoek alternatieven naar Ischia Capri Veerboten