Veerboot ticket zoeken

Zoek Jersey Guernsey veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Jersey naar Guernsey met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Jersey Guernsey Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Jersey Guernsey ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Jersey Guernsey alternatieven hieronder.

Jersey Guernsey Veerboten

Jersey Gids

Het eiland Jersey is de grootste van de Kanaaleilanden. De haven van Jersey ligt aan het zuidelijke uiteinde van het eiland. Er zijn twee havens voor bezoekers die de eilanden van beide kanten van het Kanaal bezoeken. Beide hebben een volledig assortiment van faciliteiten en bussen en taxi diensten die u direct buiten het terminalgebouw brengen.

Guernsey Gids

Guernsey, de één na grootste Kanaaleiland is onderdeel van de zuidelijkste eilanden die deel uitmaken van The British Isles. Hoewel geografisch dichter bij Frankrijk, Guernsey is een deel van het Verenigd Koninkrijk, met een sterke visserij en maritieme geschiedenis. 'St Peter Port ' de hoofdstad van Guersey heeft een mooie haven en een bussling unieke en traditionele stad met prachtige uitzichten. De passagiersterminal gelegen in het hart van de stad is eenvoudig en heeft verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken. Taxi 's zijn op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Zoek alternatieven naar Jersey Guernsey Veerboten