Veerboot ticket zoeken

Zoek Jersey Sark veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Jersey Sark Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Jersey naar Sark van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Jersey Sark prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Jersey or Sark alternatieven hieronder.

Jersey Sark Veerboten

Jersey Gids

Het eiland Jersey is de grootste van de Kanaaleilanden. De haven van Jersey ligt aan het zuidelijke uiteinde van het eiland. Er zijn twee havens voor bezoekers die de eilanden van beide kanten van het Kanaal bezoeken. Beide hebben een volledig assortiment van faciliteiten en bussen en taxi diensten die u direct buiten het terminalgebouw brengen.

Sark Gids

Het eiland Sark is de vierde kleinste van de Kanaaleilanden gelegen in het Engels Kanaal voor de kust van Normandië, een deel van het baljuwschap van Guernsey, maar met een eigen parlement en wetten. Sark is alleen bereikbaar per boot, en biedt passagiers een prachtig uitzicht op het eiland waarbij u soms bij aankomst in de haven kunt genieten een uitzicht op papegaaiduikers en af en toe dolfijnen. Er zijn geen auto's op Sark, maar paard-en-wagen, tractoren en fietsen, die deel uitmaakt van de Sark charme.

Zoek alternatieven naar Jersey Sark Veerboten