Veerboot ticket zoeken

Zoek Kalymnos Kos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Kalymnos naar Kos boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Kalymnos Kos Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Kalymnos Kos, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Kalymnos Kos alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Kalymnos Kos Veerboten

Kalymnos Gids

Kalymnos is een Grieks eiland in het zuidoosten van de Egeïsche Zee, die deel uitmaakt van de Dodcanese Eilanden. De haven ligt in het hart van het eiland en is de ideale toegangspoort tot de omliggende eilanden. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Kalymnos Kos Veerboten