Veerboot ticket zoeken

Zoek Kalymnos Leros veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Kalymnos naar Leros boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Kalymnos Leros Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Kalymnos Leros, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Kalymnos Leros alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Kalymnos Leros Veerboten

Kalymnos Gids

Kalymnos is een Grieks eiland in het zuidoosten van de Egeïsche Zee, die deel uitmaakt van de Dodcanese Eilanden. De haven ligt in het hart van het eiland en is de ideale toegangspoort tot de omliggende eilanden. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Leros Gids

Het Grieks eiland Leros behoort tot de Dodekanesos en is gelegen in de zuidelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste haven van Leros ligt in de stad Lakki, en was vroeger de marinebasis voor Duitsland en Italië, maar is nu een ferry terminal voor toeristen geworden. De haven en terminal heeft een beperkte faciliteiten, maar de belangrijkste stad ligt op loopafstand en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, autoverhuur en taxidiensten.

Zoek alternatieven naar Kalymnos Leros Veerboten