Veerboot ticket zoeken

Zoek Kalymnos Patmos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Kalymnos naar Patmos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Kalymnos Patmos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Kalymnos Patmos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Kalymnos Patmos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Kalymnos Patmos links.

Kalymnos Patmos Veerboten

Kalymnos Gids

Kalymnos is een Grieks eiland in het zuidoosten van de Egeïsche Zee, die deel uitmaakt van de Dodcanese Eilanden. De haven ligt in het hart van het eiland en is de ideale toegangspoort tot de omliggende eilanden. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Patmos Gids

Patmos is een klein Grieks eiland gelegen aan de Egeïsche Zee en de noordelijkste van de Dodekanesos. De haven van Patmos ligt in het dorpje Skala en is goed bereikbaar per bus en over de weg, en wordt goed aangegeven in het Grieks en Engels, hoewel de faciliteiten binnen de haven zijn zeer beperkt.

Zoek alternatieven naar Kalymnos Patmos Veerboten