Veerboot ticket zoeken

Zoek Kapellskar Mariehamn veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Kapellskar naar Mariehamn boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Kapellskar Mariehamn Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Kapellskar Mariehamn, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Kapellskar Mariehamn alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Kapellskar Mariehamn Veerboten

  • Viking Line
    15 Wekelijks Kapellskar Mariehamn afvaarten (2uur 15m)

Kapellskar Gids

Kapellskar is gelegen op ongeveer 90 kilometer ten noorden van Stockholm in Zweden. De drukke haven wordt bezocht door meer dan een miljoen passagiers per jaar en heeft goede faciliteiten voor reizigers. De haven is gemakkelijk bereikbaar met de auto via de snelweg E18 rechtstreeks vanaf Stockholm, alsmede regelmatige dagelijkse busdiensten van en naar de haven.

Mariehamn Gids

Mariehamn is de hoofdstad van Åland, in Finland. De stad ligt op een schiereiland en heeft twee belangrijke havens gelegen aan de oost en westkust. De haven in het westen is een belangrijke internationale haven met dagelijkse veerdiensten naar Zweden en het vasteland van Finland.

Zoek alternatieven naar Kapellskar Mariehamn Veerboten