Veerboot ticket zoeken

Zoek Karpathos Chalki veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Karpathos naar Chalki met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Karpathos Chalki Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Karpathos Chalki overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Karpathos Chalki overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Karpathos Chalki links.

Karpathos Chalki Veerboten

  • Anek Lines
    3 Wekelijks Karpathos Chalki afvaarten (3uur 35m)

Karpathos Gids

Karpathos is de tweede grootste van de Griekse Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee.

Chalki Gids

Chalki is onderdeel van de Dodekanesos eilanden en ligt op ongeveer 4 mijl ten westen van Rhodos. Het enige dorp op Chalki is gebouwd rond de haven, zodat alle voorzieningen gemakkelijk te bereiken zijn. De haven heeft regelmatige veerdiensten naar andere Dodekanesos eilanden. Het piepkleine eiland kan geheel te voet worden verkend en heeft geen motorvoertuigen, waardoor het een perfecte rustige sfeer om te ontspannen.

Zoek alternatieven naar Karpathos Chalki Veerboten