Veerboot ticket zoeken

Zoek Karpathos Piraeus veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Karpathos Piraeus Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Karpathos naar Piraeus ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Karpathos Piraeus of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Karpathos Piraeus Veerboten

  • Blue Star Ferries
    1 1 wekelijks Karpathos Piraeus afvaarten (22uur 25m)
  • Anek Lines
    2 Wekelijks Karpathos Piraeus afvaarten (20uur 35m)

Karpathos Gids

Karpathos is de tweede grootste van de Griekse Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Karpathos Piraeus Veerboten