Veerboot ticket zoeken

Zoek Kastelorizo Astypalea veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Kastelorizo naar Astypalea met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Kastelorizo Astypalea Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Kastelorizo Astypalea prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Kastelorizo Astypalea Veerboten

Kastelorizo Gids

Kastelorizo is een Grieks eiland gelegen in het zuidoosten van de Middellandse Zee, en de kleinste van de Dodekanesos eilanden. De haven is gelegen in de stad en is gemakkelijk bereikbaar op dit kleine eiland.

Astypalea Gids

Astypalea behoort tot de Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. Dit kleine eiland heeft de vorm van een vlinder en is beschreven als 'verloren in tijd', en bekend door de lokale bevolking als 'de bank van de goden'. Er zijn regelmatig veerdiensten van en naar Athene en de omliggende eilanden. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Kastelorizo Astypalea Veerboten