Veerboot ticket zoeken

Zoek Kastelorizo Kos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Kastelorizo naar Kos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Kastelorizo Kos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Kastelorizo Kos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Kastelorizo Kos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Kastelorizo Kos links.

Kastelorizo Kos Veerboten

Kastelorizo Gids

Kastelorizo is een Grieks eiland gelegen in het zuidoosten van de Middellandse Zee, en de kleinste van de Dodekanesos eilanden. De haven is gelegen in de stad en is gemakkelijk bereikbaar op dit kleine eiland.

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Kastelorizo Kos Veerboten