Veerboot ticket zoeken

Zoek Kastelorizo Piraeus veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Kastelorizo naar Piraeus met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Kastelorizo Piraeus Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Kastelorizo Piraeus prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Kastelorizo Piraeus Veerboten

Kastelorizo Gids

Kastelorizo is een Grieks eiland gelegen in het zuidoosten van de Middellandse Zee, en de kleinste van de Dodekanesos eilanden. De haven is gelegen in de stad en is gemakkelijk bereikbaar op dit kleine eiland.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Kastelorizo Piraeus Veerboten