Veerboot ticket zoeken

Zoek Kastelorizo Tilos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Kastelorizo naar Tilos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Kastelorizo Tilos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Kastelorizo Tilos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Kastelorizo Tilos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Kastelorizo Tilos links.

Kastelorizo Tilos Veerboten

Kastelorizo Gids

Kastelorizo is een Grieks eiland gelegen in het zuidoosten van de Middellandse Zee, en de kleinste van de Dodekanesos eilanden. De haven is gelegen in de stad en is gemakkelijk bereikbaar op dit kleine eiland.

Tilos Gids

Tilos is een klein Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, maakt deel uit van de Dodekanesos eilanden en is gelegen tussen Kos en Rhodos. Tilos is van oudsher een kleine vissershaven met een klein wegennet over het eiland. Het eiland is het best te voet te verkennen. De haven van Tilos is klein met beperkte faciliteiten.

Zoek alternatieven naar Kastelorizo Tilos Veerboten