Veerboot ticket zoeken

Zoek Katapola Donoussa veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Katapola naar Donoussa met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Katapola Donoussa Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Katapola Donoussa overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Katapola Donoussa overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Katapola Donoussa links.

Katapola Donoussa Veerboten

  • SeaJets
    1 1 wekelijks Katapola Donoussa afvaarten (1uur 20m)

Katapola Gids

Katapola ( Amorgos ) is het meest oostelijke van de Cycladen. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten waaronder met restaurants en taverna's. Er zijn ligplaatsen voor de kleurrijke Vissersboten en de zeilboten voor de bezoekers.

Donoussa Gids

Donoussa is de meest oostelijke eiland in de Cycladen en de meest en minst bevolkte van de Cycladen. Het eiland heeft een kleine haven met minimale faciliteiten, hoewel het nabijgelegen dorp een paar winkeltjes en restaurants heeft. Vanwege de grootte van dit kleine eiland, er is geen openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Katapola Donoussa Veerboten