Veerboot ticket zoeken

Zoek Katapola Kos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Katapola naar Kos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Katapola Kos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Katapola Kos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Katapola Kos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Katapola Kos links.

Katapola Kos Veerboten

Katapola Gids

Katapola ( Amorgos ) is het meest oostelijke van de Cycladen. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten waaronder met restaurants en taverna's. Er zijn ligplaatsen voor de kleurrijke Vissersboten en de zeilboten voor de bezoekers.

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Katapola Kos Veerboten