Veerboot ticket zoeken

Zoek Katapola Leros veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Katapola naar Leros met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Katapola Leros Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Katapola Leros veerboten, dienstregelingen, Katapola Leros tarieven en over hoe u een Katapola Katapola ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Katapola Leros alternatieve links hieronder.

Katapola Leros Veerboten

Katapola Gids

Katapola ( Amorgos ) is het meest oostelijke van de Cycladen. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten waaronder met restaurants en taverna's. Er zijn ligplaatsen voor de kleurrijke Vissersboten en de zeilboten voor de bezoekers.

Leros Gids

Het Grieks eiland Leros behoort tot de Dodekanesos en is gelegen in de zuidelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste haven van Leros ligt in de stad Lakki, en was vroeger de marinebasis voor Duitsland en Italië, maar is nu een ferry terminal voor toeristen geworden. De haven en terminal heeft een beperkte faciliteiten, maar de belangrijkste stad ligt op loopafstand en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, autoverhuur en taxidiensten.

Zoek alternatieven naar Katapola Leros Veerboten