Veerboot ticket zoeken

Zoek Kiel Klaipeda veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Kiel Klaipeda Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Kiel naar Klaipeda ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Kiel Klaipeda of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Kiel Klaipeda Veerboten

  • DFDS Seaways
    7 Wekelijks Kiel Klaipeda afvaarten (20uur 0m)

Kiel Gids

Kiel is een grote stad in Duitsland, gelegen ongeveer 90 kilometer ten noorden van Hamburg. Door zijn geografische ligging aan de zuidwestelijke kust van de Baltische Zee, de haven is het uitgegroeid tot een populaire maritiem centrum voor Duitsland. De thuisbasis van de Duitse marine Baltische Vloot, scheepsbouw centrum en het Instituut voor Mariene wetenschap, het is een belangrijke haven voor cruiseschepen en het verkennen van de Baltische Zee. De haven van Kiel beschikt over moderne en goed uitgeruste personenauto terminals alsmede eerste klas passagiersfaciliteiten, en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken. Met wegverbindingen via de belangrijkste snelweg A7 naar de rest van Duitsland.

Klaipeda Gids

Klaipeda in Litouwen is gelegen aan de oostelijke kust van de Baltische Zee, en is de enige haven in Litouwen. Er zijn dagelijkse bootverbindingen vanaf Klaipeda naar Duitsland en Zweden en de haven is groot genoeg voor grote cruiseschepen en vrachtschepen. De haven verwelkomt veel passagiers het hele jaar door en de passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Kiel Klaipeda Veerboten