Veerboot ticket zoeken

Zoek Kimolos Milos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Kimolos naar Milos met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Kimolos Milos Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Kimolos Milos ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Kimolos Milos alternatieven hieronder.

Kimolos Milos Veerboten

  • Zante Ferries
    2 Wekelijks Kimolos Milos afvaarten (0uur 55m)
  • SeaJets
    4 Wekelijks Kimolos Milos afvaarten (0uur 25m)
  • Hellenic Seaways
    2 Wekelijks Kimolos Milos afvaarten (1uur 0m)

Kimolos Gids

Kimolos is een bergachtig eiland in het zuidwestelijke puntje van de Cycladen in Griekenland, en een rustige vakantiebestemming. De haven van Kimolos heeft boot verbindingen het hele jaar door naar Pireus in Athene. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar busdiensten en taxi's zijn beschikbaar.

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en ligt meest zuidelijke eiland van de Cycladen. Het eiland is beroemd om het standbeeld van Aphrodite. De haven van Milos ligt in de havenstad van Adamas, in het midden van het eiland. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar ligt in de nabijheid van de stad, waar u alle voorzieningen vindt en toegang krijgt tot het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Kimolos Milos Veerboten