Veerboot ticket zoeken

Zoek Kimolos Paros veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Kimolos naar Paros met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Kimolos Paros Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Kimolos Paros veerboten, dienstregelingen, Kimolos Paros tarieven en over hoe u een Kimolos Kimolos ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Kimolos Paros alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Paros naar Kimolos pagina!

Kimolos Paros Veerboten

Kimolos Gids

Kimolos is een bergachtig eiland in het zuidwestelijke puntje van de Cycladen in Griekenland, en een rustige vakantiebestemming. De haven van Kimolos heeft boot verbindingen het hele jaar door naar Pireus in Athene. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar busdiensten en taxi's zijn beschikbaar.

Paros Gids

Paros maakt deel uit van de Cycladen eilanden en is gelegen aan de Egeïsche Zee in Griekenland. De haven is een belangrijkste verkeersknooppunt van de Cycladen. Het eiland biedt prachtige stranden en een bruisende nachtleven, waardoor het een populaire tussenstop voor toeristen is. De haven is zeer gemakkelijk te vinden van alle delen van het eiland en is volledig uitgerust met faciliteiten die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Kimolos Paros Veerboten