Veerboot ticket zoeken

Zoek Kirkwall Lerwick veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Kirkwall naar Lerwick met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Kirkwall Lerwick Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Kirkwall Lerwick prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Kirkwall Lerwick Veerboten

Kirkwall Gids

Kirkwall is de grootste stad en hoofdstad van de Orkney -eilanden. De haven van Kirkwall is gelegen op ongeveer 3 mijl van het centrum van de stad en is goed aangegeven over de weg. Er zijn regelmatige dagelijkse busverbindingen van en naar de haven. De faciliteiten van de haven zijn beperkt.

Lerwick Gids

Lerwick is de hoofdstad en de belangrijkste haven van de Shetland -eilanden in Schotland, gelegen op meer dan 100 mijl afstand van de noordkust van het vasteland van Schotland. De haven en terminal van Lerwick heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, en bussen en taxi‘s naar het centrum van de stad.

Zoek alternatieven naar Kirkwall Lerwick Veerboten