Veerboot ticket zoeken

Zoek Klaipeda Kiel veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Klaipeda naar Kiel met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Klaipeda Kiel Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Klaipeda Kiel overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Klaipeda Kiel overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Klaipeda Kiel links.

Klaipeda Kiel Veerboten

  • DFDS Seaways
    7 Wekelijks Klaipeda Kiel afvaarten (20uur 0m)

Klaipeda Gids

Klaipeda in Litouwen is gelegen aan de oostelijke kust van de Baltische Zee, en is de enige haven in Litouwen. Er zijn dagelijkse bootverbindingen vanaf Klaipeda naar Duitsland en Zweden en de haven is groot genoeg voor grote cruiseschepen en vrachtschepen. De haven verwelkomt veel passagiers het hele jaar door en de passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Kiel Gids

Kiel is een grote stad in Duitsland, gelegen ongeveer 90 kilometer ten noorden van Hamburg. Door zijn geografische ligging aan de zuidwestelijke kust van de Baltische Zee, de haven is het uitgegroeid tot een populaire maritiem centrum voor Duitsland. De thuisbasis van de Duitse marine Baltische Vloot, scheepsbouw centrum en het Instituut voor Mariene wetenschap, het is een belangrijke haven voor cruiseschepen en het verkennen van de Baltische Zee. De haven van Kiel beschikt over moderne en goed uitgeruste personenauto terminals alsmede eerste klas passagiersfaciliteiten, en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken. Met wegverbindingen via de belangrijkste snelweg A7 naar de rest van Duitsland.

Zoek alternatieven naar Klaipeda Kiel Veerboten