Veerboot ticket zoeken

Zoek Klaipeda Travemunde veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Klaipeda naar Travemunde met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Klaipeda Travemunde Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Klaipeda Travemunde prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Klaipeda Travemunde Veerboten

  • TT Line
    3 Wekelijks Klaipeda Travemunde afvaarten (25uur 35m)

Klaipeda Gids

Klaipeda in Litouwen is gelegen aan de oostelijke kust van de Baltische Zee, en is de enige haven in Litouwen. Er zijn dagelijkse bootverbindingen vanaf Klaipeda naar Duitsland en Zweden en de haven is groot genoeg voor grote cruiseschepen en vrachtschepen. De haven verwelkomt veel passagiers het hele jaar door en de passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Travemunde Gids

Travemunde is gelegen aan de monding van de rivier de Trave in de wijk Lübeck in Duitsland. De mooie badplaats is de grootste haven van Duitsland, gelegen aan de Oostzee met de oudste vuurtoren van de Baltische kust. De haven ligt in het zuiden van de stad met gemakkelijke direct toegang vanaf de Autobahn.

Zoek alternatieven naar Klaipeda Travemunde Veerboten