Veerboot ticket zoeken

Zoek Klaipeda Trelleborg veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Klaipeda Trelleborg Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Klaipeda naar Trelleborg ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Klaipeda Trelleborg of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Klaipeda Trelleborg Veerboten

  • TT Line
    7 Wekelijks Klaipeda Trelleborg afvaarten (17uur 15m)

Klaipeda Gids

Klaipeda in Litouwen is gelegen aan de oostelijke kust van de Baltische Zee, en is de enige haven in Litouwen. Er zijn dagelijkse bootverbindingen vanaf Klaipeda naar Duitsland en Zweden en de haven is groot genoeg voor grote cruiseschepen en vrachtschepen. De haven verwelkomt veel passagiers het hele jaar door en de passagiersterminal heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Trelleborg Gids

Trelleborg is de meest zuidelijke stad van Zweden, en is historisch gezien een huwelijksgeschenk van de Deense koninklijke familie aan een Zweedse prins in 1257. In de middeleeuwen was het voornamelijk een haring vissershaven maar werd al snel een koopman stad. Trelleborg is tegenwoordig een industriële stad met de industrie geconcentreerd rond de Zeehaven. Trelleborg verwelkomt meer dan een miljoen passagiers jaarlijks, en de terminals hebben alle voorzieningen die u van een belangrijke terminal kunt verwachten. Er zijn directe spoor-en wegverbindingen van Malmo naar Trelleborg.

Zoek alternatieven naar Klaipeda Trelleborg Veerboten