Veerboot ticket zoeken

Zoek Kos Agathonisi veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Kos naar Agathonisi boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Kos Agathonisi Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Kos Agathonisi, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Kos Agathonisi alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Kos Agathonisi Veerboten

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Agathonisi Gids

Agathonisi is een klein Grieks eiland gelegen in het meest noordelijke punt van de Dodekanesos en wordt omgeven door een aantal kleinere eilanden. St George's haven is de enige haven van de eilanden en biedt regelmatige veerdiensten van en naar Kos en de omliggende eilanden.

Zoek alternatieven naar Kos Agathonisi Veerboten