Veerboot ticket zoeken

Zoek Kos Fournoi veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Kos naar Fournoi met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Kos Fournoi Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Kos Fournoi veerboten, dienstregelingen, Kos Fournoi tarieven en over hoe u een Kos Kos ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Kos Fournoi alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Fournoi naar Kos pagina!

Kos Fournoi Veerboten

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Fournoi Gids

Fournoi is een klein Grieks eiland gelegen in de Noord- Egeïsche regio, en de belangrijkste haven in de regio. De stad Fournoi is zeer traditioneel en ongerept. De meerderheid van de inwoners zijn vissers. De Taverna's serveren de beste vis van alle eilanden tegen zee lage prijzen.

Zoek alternatieven naar Kos Fournoi Veerboten