Veerboot ticket zoeken

Zoek Kos Kastelorizo veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Kos naar Kastelorizo boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Kos Kastelorizo Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Kos Kastelorizo, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Kos Kastelorizo alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Kos Kastelorizo Veerboten

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Kastelorizo Gids

Kastelorizo is een Grieks eiland gelegen in het zuidoosten van de Middellandse Zee, en de kleinste van de Dodekanesos eilanden. De haven is gelegen in de stad en is gemakkelijk bereikbaar op dit kleine eiland.

Zoek alternatieven naar Kos Kastelorizo Veerboten