Veerboot ticket zoeken

Zoek Kos Katapola veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Kos naar Katapola boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Kos Katapola Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Kos Katapola, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Kos Katapola alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Kos Katapola Veerboten

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Katapola Gids

Katapola ( Amorgos ) is het meest oostelijke van de Cycladen. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten waaronder met restaurants en taverna's. Er zijn ligplaatsen voor de kleurrijke Vissersboten en de zeilboten voor de bezoekers.

Zoek alternatieven naar Kos Katapola Veerboten