Veerboot ticket zoeken

Zoek Kos Lipsi veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Kos naar Lipsi met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Kos Lipsi Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Kos Lipsi ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Kos Lipsi alternatieven hieronder.

Kos Lipsi Veerboten

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Lipsi Gids

Lipsi is een klein eiland gelegen in de noordelijke gedeelte van Griekse Dodekanesos eilanden, tussen Samos en Kalymnos. De kleine haven van Lipsi biedt goede verbindingen naar de omliggende eilanden.

Zoek alternatieven naar Kos Lipsi Veerboten