Veerboot ticket zoeken

Zoek Kos Pythagorio veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Kos naar Pythagorio met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Kos Pythagorio Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Kos Pythagorio prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Kos Pythagorio Veerboten

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Kos Pythagorio Veerboten