Veerboot ticket zoeken

Zoek Kos Symi veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Kos naar Symi met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Kos Symi Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Kos Symi overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Kos Symi overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Kos Symi links.

Kos Symi Veerboten

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Symi Gids

Symi ( Simi ) maakt deel uit van de Griekse Dodekanesos eilanden. De haven van Symi is gelegen in het centrum van de stad en heeft fundamentele passagiersfaciliteiten. Bezoekers hebben vanwegen de ligging van de haven toegang tot lokale voorzieningen en vervoer.

Zoek alternatieven naar Kos Symi Veerboten