Veerboot ticket zoeken

Zoek Koufonissi Folegandros veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Koufonissi naar Folegandros met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Koufonissi Folegandros Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Koufonissi Folegandros overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Koufonissi Folegandros overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Koufonissi Folegandros links.

Koufonissi Folegandros Veerboten

  • SeaJets
    7 Wekelijks Koufonissi Folegandros afvaarten (2uur 45m)

Koufonissi Gids

Koufonissi - behoort tot een groep Griekse eilanden beter bekend als de Cycladen. Koufinissi is voornamelijk een vissersdorp, maar is een belangrijke eiland geworden als gevolg van de toestroom van toeristen die het eiland jaarlijks bezoeken. Het eiland is de thuisbasis van een aantal mooie uitzichtpunten en toeschouwers kunnen de rust van de Egeïsche Zee genieten.

Folegandros Gids

Folegandros is een klein Grieks eiland in de Egeïsche Zee, en maakt deel uit van de Cycladen. Karavostasiss is de belangrijkste haven en is gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland. De haven heeft minimale faciliteiten, maar heeft een regelmatige busdienst die de haven verbindt met de rest van de steden.

Zoek alternatieven naar Koufonissi Folegandros Veerboten