Veerboot ticket zoeken

Zoek Koufonissi Iraklia veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Koufonissi naar Iraklia met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Koufonissi Iraklia Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Koufonissi Iraklia prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Koufonissi Iraklia Veerboten

  • Blue Star Ferries
    1 1 wekelijks Koufonissi Iraklia afvaarten (0uur 50m)
  • SeaJets
    1 1 wekelijks Koufonissi Iraklia afvaarten (0uur 30m)

Koufonissi Gids

Koufonissi - behoort tot een groep Griekse eilanden beter bekend als de Cycladen. Koufinissi is voornamelijk een vissersdorp, maar is een belangrijke eiland geworden als gevolg van de toestroom van toeristen die het eiland jaarlijks bezoeken. Het eiland is de thuisbasis van een aantal mooie uitzichtpunten en toeschouwers kunnen de rust van de Egeïsche Zee genieten.

Iraklia Gids

Iraklia is een klein en pittoresk eiland in de Cycladen, Griekenland. De haven van Iraklia is gelegen in het centrum van de stad en wordt omgeven door mooie winkels en restaurants. Hoewel de haven weinig faciliteiten heeft, de meeste voorzieningen zijn in de stad aanwezig. De beste manier om de stad te verkennen is te voet of op de motor, die beschikbaar zijn om te huren in de stad.

Zoek alternatieven naar Koufonissi Iraklia Veerboten