Veerboot ticket zoeken

Zoek Koufonissi Milos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Koufonissi Milos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Koufonissi naar Milos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Koufonissi Milos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Koufonissi or Milos alternatieven hieronder.

Koufonissi Milos Veerboten

  • SeaJets
    14 Wekelijks Koufonissi Milos afvaarten (4uur 5m)

Koufonissi Gids

Koufonissi - behoort tot een groep Griekse eilanden beter bekend als de Cycladen. Koufinissi is voornamelijk een vissersdorp, maar is een belangrijke eiland geworden als gevolg van de toestroom van toeristen die het eiland jaarlijks bezoeken. Het eiland is de thuisbasis van een aantal mooie uitzichtpunten en toeschouwers kunnen de rust van de Egeïsche Zee genieten.

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en ligt meest zuidelijke eiland van de Cycladen. Het eiland is beroemd om het standbeeld van Aphrodite. De haven van Milos ligt in de havenstad van Adamas, in het midden van het eiland. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar ligt in de nabijheid van de stad, waar u alle voorzieningen vindt en toegang krijgt tot het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Koufonissi Milos Veerboten