Veerboot ticket zoeken

Zoek Koufonissi Mykonos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Koufonissi naar Mykonos boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Koufonissi Mykonos Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Koufonissi Mykonos, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Koufonissi Mykonos alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Koufonissi Mykonos Veerboten

  • SeaJets
    7 Wekelijks Koufonissi Mykonos afvaarten (1uur 20m)

Koufonissi Gids

Koufonissi - behoort tot een groep Griekse eilanden beter bekend als de Cycladen. Koufinissi is voornamelijk een vissersdorp, maar is een belangrijke eiland geworden als gevolg van de toestroom van toeristen die het eiland jaarlijks bezoeken. Het eiland is de thuisbasis van een aantal mooie uitzichtpunten en toeschouwers kunnen de rust van de Egeïsche Zee genieten.

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland en maakt deel uit van de Cycladen. De haven van Mykonos heeft bootverbindingen met de andere Cycladen eilanden en het vasteland van Griekenland. Het eiland is een drukke toeristische bestemming en de drukke haven heeft regelmatige dagelijkse veerdiensten en een busdienst vanaf de oude haven.

Zoek alternatieven naar Koufonissi Mykonos Veerboten