Veerboot ticket zoeken

Zoek Koufonissi Piraeus veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Koufonissi Piraeus Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Koufonissi naar Piraeus van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Koufonissi Piraeus prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Koufonissi or Piraeus alternatieven hieronder.

Koufonissi Piraeus Veerboten

  • Blue Star Ferries
    1 1 wekelijks Koufonissi Piraeus afvaarten (9uur 5m)
  • SeaJets
    7 Wekelijks Koufonissi Piraeus afvaarten (7uur 30m)

Koufonissi Gids

Koufonissi - behoort tot een groep Griekse eilanden beter bekend als de Cycladen. Koufinissi is voornamelijk een vissersdorp, maar is een belangrijke eiland geworden als gevolg van de toestroom van toeristen die het eiland jaarlijks bezoeken. Het eiland is de thuisbasis van een aantal mooie uitzichtpunten en toeschouwers kunnen de rust van de Egeïsche Zee genieten.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Koufonissi Piraeus Veerboten