Veerboot ticket zoeken

Zoek Koufonissi Rafina veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Koufonissi naar Rafina met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Koufonissi Rafina Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Koufonissi Rafina veerboten, dienstregelingen, Koufonissi Rafina tarieven en over hoe u een Koufonissi Koufonissi ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Koufonissi Rafina alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Rafina naar Koufonissi pagina!

Koufonissi Rafina Veerboten

Koufonissi Gids

Koufonissi - behoort tot een groep Griekse eilanden beter bekend als de Cycladen. Koufinissi is voornamelijk een vissersdorp, maar is een belangrijke eiland geworden als gevolg van de toestroom van toeristen die het eiland jaarlijks bezoeken. Het eiland is de thuisbasis van een aantal mooie uitzichtpunten en toeschouwers kunnen de rust van de Egeïsche Zee genieten.

Rafina Gids

Rafina is een traditionele havenstad gelegen aan de oostkust van het zuidelijke Griekse vasteland. De kleine, traditionele Griekse stad heeft een verscheidenheid aan visrestaurants en cafes en is een populaire bestemming voor toeristen vanwege de nabijheid van Athene. De drukke haven heeft regelmatige verbindingen met andere Cycladen en heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Zoek alternatieven naar Koufonissi Rafina Veerboten