Veerboot ticket zoeken

Zoek Koufonissi Schinoussa veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Koufonissi Schinoussa Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Koufonissi naar Schinoussa ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Koufonissi Schinoussa of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Koufonissi Schinoussa Veerboten

  • Blue Star Ferries
    1 1 wekelijks Koufonissi Schinoussa afvaarten (0uur 30m)
  • SeaJets
    1 1 wekelijks Koufonissi Schinoussa afvaarten (0uur 15m)

Koufonissi Gids

Koufonissi - behoort tot een groep Griekse eilanden beter bekend als de Cycladen. Koufinissi is voornamelijk een vissersdorp, maar is een belangrijke eiland geworden als gevolg van de toestroom van toeristen die het eiland jaarlijks bezoeken. Het eiland is de thuisbasis van een aantal mooie uitzichtpunten en toeschouwers kunnen de rust van de Egeïsche Zee genieten.

Schinoussa Gids

De haven van Schinoussa is gelegen in de westelijke regio en maakt deel uit van de Cycladen in Griekenland. Het eiland heeft zeer weinig auto‘s en het openbaar vervoer op het eiland is zeer beperkt. Schinoussa kunt u het beste te voet verkennen.

Zoek alternatieven naar Koufonissi Schinoussa Veerboten