Veerboot ticket zoeken

Zoek Las Palmas Santa Cruz de Tenerife veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Las Palmas naar Santa Cruz de Tenerife met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Las Palmas Santa Cruz de Tenerife Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Las Palmas Santa Cruz de Tenerife prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Las Palmas Santa Cruz de Tenerife Veerboten

  • Trasmediterranea
    1 1 wekelijks Las Palmas Santa Cruz de Tenerife afvaarten (4uur 0m)
  • Naviera Armas
    5 Dagelijks Las Palmas Santa Cruz de Tenerife afvaarten (1uur 40m)

Las Palmas Gids

Las Palmas is de hoofdstad van Gran Canaria, Spanje en een van de Canarische Eilanden. De haven van Las Palmas is goed uitgerust met alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, en is gemakkelijk bereikbaar via drie belangrijke snelwegen.

Santa Cruz de Tenerife Gids

Santa Cruz de Tenerife is de hoofdstad van de Canarische Eilanden. De drukke haven van Santa Cruz wordt door zowel vissers als passagiers-en commerciële gebruikt. De haven ligt dicht het centrum van de stad, die vol is met prachtige architectuur en prachtige landschappen. De haven biedt een breed scala aan voorzieningen voor personenauto en is goed verbonden met de rest van het eiland, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Las Palmas Santa Cruz de Tenerife Veerboten