Veerboot ticket zoeken

Zoek Lavrio Naxos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Lavrio naar Naxos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Lavrio Naxos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Lavrio Naxos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Lavrio Naxos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Lavrio Naxos links.

Lavrio Naxos Veerboten

Lavrio Gids

Lavrio is een havenstad gelegen in het zuidoosten van Attica, Griekenland. Lavrio is onlangs veranderd door de bouw van een nieuwe haven en de belangrijkste ferry terminal, en een belangrijke hub voor schepen naar de Cycladen eilanden.

Naxos Gids

Naxos is het grootste Griekse eiland van de Cycladen-eilanden aan de Egeïsche Zee. De haven ligt in het noorden van het eiland en is goed bereikbaar over de weg. Naxos ligt dicht bij het centrum van de stad waar alle faciliteiten beschikbaar zijn voor passagiers.

Zoek alternatieven naar Lavrio Naxos Veerboten