Veerboot ticket zoeken

Zoek Leros Agathonisi veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Leros naar Agathonisi boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Leros Agathonisi Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Leros Agathonisi, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Leros Agathonisi alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Leros Agathonisi Veerboten

Leros Gids

Het Grieks eiland Leros behoort tot de Dodekanesos en is gelegen in de zuidelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste haven van Leros ligt in de stad Lakki, en was vroeger de marinebasis voor Duitsland en Italië, maar is nu een ferry terminal voor toeristen geworden. De haven en terminal heeft een beperkte faciliteiten, maar de belangrijkste stad ligt op loopafstand en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, autoverhuur en taxidiensten.

Agathonisi Gids

Agathonisi is een klein Grieks eiland gelegen in het meest noordelijke punt van de Dodekanesos en wordt omgeven door een aantal kleinere eilanden. St George's haven is de enige haven van de eilanden en biedt regelmatige veerdiensten van en naar Kos en de omliggende eilanden.

Zoek alternatieven naar Leros Agathonisi Veerboten