Veerboot ticket zoeken

Zoek Leros Fournoi veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Leros Fournoi Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Leros naar Fournoi ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Leros Fournoi of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Leros Fournoi Veerboten

Leros Gids

Het Grieks eiland Leros behoort tot de Dodekanesos en is gelegen in de zuidelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste haven van Leros ligt in de stad Lakki, en was vroeger de marinebasis voor Duitsland en Italië, maar is nu een ferry terminal voor toeristen geworden. De haven en terminal heeft een beperkte faciliteiten, maar de belangrijkste stad ligt op loopafstand en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, autoverhuur en taxidiensten.

Fournoi Gids

Fournoi is een klein Grieks eiland gelegen in de Noord- Egeïsche regio, en de belangrijkste haven in de regio. De stad Fournoi is zeer traditioneel en ongerept. De meerderheid van de inwoners zijn vissers. De Taverna's serveren de beste vis van alle eilanden tegen zee lage prijzen.

Zoek alternatieven naar Leros Fournoi Veerboten