Veerboot ticket zoeken

Zoek Leros Kalymnos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Leros naar Kalymnos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Leros Kalymnos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Leros Kalymnos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Leros Kalymnos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Leros Kalymnos links.

Leros Kalymnos Veerboten

Leros Gids

Het Grieks eiland Leros behoort tot de Dodekanesos en is gelegen in de zuidelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste haven van Leros ligt in de stad Lakki, en was vroeger de marinebasis voor Duitsland en Italië, maar is nu een ferry terminal voor toeristen geworden. De haven en terminal heeft een beperkte faciliteiten, maar de belangrijkste stad ligt op loopafstand en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, autoverhuur en taxidiensten.

Kalymnos Gids

Kalymnos is een Grieks eiland in het zuidoosten van de Egeïsche Zee, die deel uitmaakt van de Dodcanese Eilanden. De haven ligt in het hart van het eiland en is de ideale toegangspoort tot de omliggende eilanden. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Leros Kalymnos Veerboten