Veerboot ticket zoeken

Zoek Leros Patmos veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Leros naar Patmos met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Leros Patmos Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Leros Patmos veerboten, dienstregelingen, Leros Patmos tarieven en over hoe u een Leros Leros ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Leros Patmos alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Patmos naar Leros pagina!

Leros Patmos Veerboten

Leros Gids

Het Grieks eiland Leros behoort tot de Dodekanesos en is gelegen in de zuidelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste haven van Leros ligt in de stad Lakki, en was vroeger de marinebasis voor Duitsland en Italië, maar is nu een ferry terminal voor toeristen geworden. De haven en terminal heeft een beperkte faciliteiten, maar de belangrijkste stad ligt op loopafstand en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, autoverhuur en taxidiensten.

Patmos Gids

Patmos is een klein Grieks eiland gelegen aan de Egeïsche Zee en de noordelijkste van de Dodekanesos. De haven van Patmos ligt in het dorpje Skala en is goed bereikbaar per bus en over de weg, en wordt goed aangegeven in het Grieks en Engels, hoewel de faciliteiten binnen de haven zijn zeer beperkt.

Zoek alternatieven naar Leros Patmos Veerboten