Veerboot ticket zoeken

Zoek Leros Syros veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Leros naar Syros boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Leros Syros Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Leros Syros, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Leros Syros alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Leros Syros Veerboten

Leros Gids

Het Grieks eiland Leros behoort tot de Dodekanesos en is gelegen in de zuidelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste haven van Leros ligt in de stad Lakki, en was vroeger de marinebasis voor Duitsland en Italië, maar is nu een ferry terminal voor toeristen geworden. De haven en terminal heeft een beperkte faciliteiten, maar de belangrijkste stad ligt op loopafstand en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, autoverhuur en taxidiensten.

Syros Gids

Syros is een Grieks eiland met traditionele charme gelegen in de Cycladen aan de Egeïsche Zee. De prachtige stranden en architectuur zijn een attractie voor bezoekers die eventueel deze minst bekende eiland willen verkennen. De haven van Syros heeft beperkt passagierfaciliteiten en biedt verbindingen naar andere eilanden in de Cycladen.

Zoek alternatieven naar Leros Syros Veerboten