Veerboot ticket zoeken

Zoek Lipsi Leros veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Lipsi Leros Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Lipsi naar Leros ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Lipsi Leros of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Lipsi Leros Veerboten

Lipsi Gids

Lipsi is een klein eiland gelegen in de noordelijke gedeelte van Griekse Dodekanesos eilanden, tussen Samos en Kalymnos. De kleine haven van Lipsi biedt goede verbindingen naar de omliggende eilanden.

Leros Gids

Het Grieks eiland Leros behoort tot de Dodekanesos en is gelegen in de zuidelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste haven van Leros ligt in de stad Lakki, en was vroeger de marinebasis voor Duitsland en Italië, maar is nu een ferry terminal voor toeristen geworden. De haven en terminal heeft een beperkte faciliteiten, maar de belangrijkste stad ligt op loopafstand en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, autoverhuur en taxidiensten.

Zoek alternatieven naar Lipsi Leros Veerboten