Veerboot ticket zoeken

Zoek Liverpool Birkenhead Belfast veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Liverpool Birkenhead Belfast Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Liverpool Birkenhead naar Belfast ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Liverpool Birkenhead Belfast of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Liverpool Birkenhead Belfast Veerboten

  • Stena Line
    11 Wekelijks Liverpool Birkenhead Belfast afvaarten (8uur 0m)

Liverpool Birkenhead Gids

Birkenhead is een stad gelegen in Merseyside in het Wirral schiereiland en is wereldberoemd om zijn scheepsbouw daterend uit de 12e eeuw.

Belfast Gids

Belfast is de hoofdstad en grootste stad van Noord-Ierland. De stad blijft historisch gezien het centrum voor touw en scheepsbouw. De beroemde RMS Titanic werd gebouwd door de scheepswerf Harland and Wolff in Belfast. Harland and Wolff staat bekend als de grootste en meest productieve scheepswerf ter wereld. Belfast is een belangrijke haven met commerciële en industriële dokken aan de rand van deze prachtige stad.

Zoek alternatieven naar Liverpool Birkenhead Belfast Veerboten