Veerboot ticket zoeken

Zoek Liverpool Dublin veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Liverpool naar Dublin boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Liverpool Dublin Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Liverpool Dublin, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Liverpool Dublin alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Liverpool Dublin Veerboten

  • P&O Irish Sea
    12 Wekelijks Liverpool Dublin afvaarten (8uur 0m)

Liverpool Gids

De haven van Liverpool is een van de grootste havens in het Verenigd Koninkrijk en is gelegen aan de oostzijde van de rivier de Mersey. De ferry terminal is goed uitgerust met faciliteiten voor passagiers met voertuigen en voetgangers. De haven heeft uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken met een directe treinverbinding, en busdiensten naar de rest van het Verenigd Koninkrijk, beheerd door National Express.

Dublin Gids

De haven van Dublin is de grootste haven van Ireland, gelegen in het hart van de stad aan de rivier de Liffey. Gelegen op slechts twee mijl van het centrum van de stad, de haven biedt gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer. De belangrijkste passagiersterminals zijn goed uitgerust met alle faciliteiten die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Liverpool Dublin Veerboten