Veerboot ticket zoeken

Zoek Marseille Porto Torres veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Marseille naar Porto Torres met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Marseille Porto Torres Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Marseille Porto Torres veerboten, dienstregelingen, Marseille Porto Torres tarieven en over hoe u een Marseille Marseille ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Marseille Porto Torres alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Porto Torres naar Marseille pagina!

Marseille Porto Torres Veerboten

  • La Meridionale
    1 1 wekelijks Marseille Porto Torres afvaarten (17uur 0m)

Marseille Gids

Marseille is na Parijs de tweede grootste stad van Frankrijk. De haven van Marseille is zeer groot en heeft vier terminals voor passagiersschepen. De terminals zijn goed uitgerust met een scala aan faciliteiten en voorzieningen. De haven is bereikbaar over de weg via de A7 of A50. Pendelbussen brengen passagiers naar de belangrijkste bus-en treinstations in de stad.

Porto Torres Gids

Porto Torres is gelegen aan de kust van noordwest Sardinië. De haven van Porto Torres heeft beperkt passagiersvoorzieningen, vanwege de ligging, alle voorzieningen zijn slechts een korte loopafstand, met toegang tot lokale wegen en het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Marseille Porto Torres Veerboten